Het restaurant van 101 Beachclub Noordwijk

Bij 101 Beachclub kunt u vanaf ontbijt tot diner heerlijk vertoeven op ons terras of in ons restaurant.

Onze koks en keukenteam zijn aangesloten bij Eurotoque, wat inhoud dat zij dagelijks voor u met verse seizoens -en streekproducten van goede kwaliteit en zonder kunstmatige additieven, uw ontbijt, lunch- en dinergerechten bereiden.

Vlees, vis, vegetarisch of vegan bij 101 Beachclub is er veel mogelijk. Bij het samenstellen van onze gerechten hebben wij ook rekening gehouden met gasten die bijvoorbeeld een allergie of glutenvrij dieet volgen. Heeft u een allergie of dieet, meldt u dit a.u.b. aan ons bedieningsteam of overleg met een van onze koks.

Ook voor kinderen hebben wij diverse kindermenu’s inclusief een lekker softijsje op het menu staan.

Reserveren: Restaurant op het strand | 101 Beachclub and Bungalows

Ook heeft 101 Beachclub een Beach bar waar je van alles kunt bestellen en mee kunt nemen naar je strandbedjes. Alles hebben ze aanwezig om er een heerlijke relaxe stranddag van te maken. Denk aan een heerlijk dampende koffie met een stukje gebak en ‘s middags een lekker koud drankje om even af te koelen.

De honden moeten aangelijnd blijven op de op- en afrit, maar mogen los rennen aan de waterkant!
In 101 Beachclub zijn geen honden toegelaten.

Parkeren

In geheel Noordwijk aan zee is het betaald parkeren. Doe dit ook want de parkeerwachters zijn erg serieus in Noordwijk.

In Noordwijk laten ze op grote borden zien hoeveel parkeerplekken er nog beschikbaar zijn, echter deze geven veel minder plek aan dan in werkelijkheid vrij zijn. Dus staat er VOL dan is er vaak toch nog een plekje vrij.

Je kunt betalen bij de parkeerautomaat met cash of pin, of via een parkeerapp op je telefoon. Let goed op, blijf je de hele dag gezellig bij ons op het strand, koop dan een dagkaart van € 8,50 dat is velen malen goedkoper dan het uur tarief.

De parkeerplaats op de Koningin Astrid Boulevard heeft geen maximale doorrijhoogte. Is deze parkeerplaats vol dan kan je gratis parkeren in de woonwijk ‘De Zuid’. Let goed op dat je je auto echt volledig in de berm zet. Zo voorkom je peperdure boetes.

De Strandman

Kon. Astridboulevard 101
2202 BD Noordwijk

info@destrandman.nl

+31 (0) 62 321 8 321
Dit nummer is alleen via SMS te bereiken. Mailen is de snelste optie.

Shares
Share This